1..2..3.. Stagiairestartdag!

Afgelopen week was het zover: de nieuwe stagiaires van seizoen 2019-2020 zijn gestart bij Young Ambition! Ze vertellen zelf hun eerste ervaringen:

‘Het schooljaar is begonnen en dus ook ons stagejaar bij Young Ambition! Op donderdag 5 september hebben wij als stagiaires kennisgemaakt met elkaar en met de organisatie. We begonnen met een klein kennismaak-rondje en vervolgens hebben we het talentenspel gedaan van Young Ambition. In tweetallen hebben we onze talenten en ontwikkelpunten uitgezocht en deze op een poster aan elkaar gepresenteerd. Het was erg leuk om elkaars talenten te horen en om een beeld van elkaar te krijgen!

Aan het begin van de middag hebben we uitgebreid & lekker geluncht en ook kennisgemaakt met de andere collega’s van Young Ambition. Daarna kregen wij de opdracht om een nieuwe aankleding te bedenken voor aan de muur op de gang. Ons creatieve brein werd gelijk geactiveerd en gezamenlijk hebben we vlaggetjes gemaakt met inspirerende quotes.

We kijken terug op een inspirerende eerste dag waarbij we elkaar beter hebben leren kennen. Nu is ons stagejaar echt begonnen en we hebben er alle vier erg veel zin in!’

Groetjes,

Max, Sanne, Rosa en Pleun

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>