Aanbod – jongeren

Wil je jezelf of een jongere aanmelden voor een van onze programma’s? Check hieronder ons aanbod.

Wil je graag sparren over de verschillende projecten en wat wij voor jou (of je jongere) kunnen betekenen? Bel dan tijdens kantooruren met de aanmeldlijn via 06-28804621.

Visual aanbod Young Ambition_2

DESIGN YOUR FUTURE - coachingstraject

DSC_0629

Een individueel coachingstraject waarbij je met een persoonlijke coach aan de slag gaat met jouw doelen. Wil je bijvoorbeeld een opleiding gaan doen of zoek je een baan? Je coach kan je bij het hele proces ondersteunen van de zoeken wat bij je past tot het vinden en inschrijven/solliciteren.

Lees meer over Design Your Future

FUTURE CHALLENGE - skills groepstraining

Future Challenge

In een groepstraining werk je aan je talenten en vaardigheden zoals samenwerken, communiceren, omgaan met stress en bezoek je bedrijven voor je beroepsoriëntatie.

Lees meer over Future Challenge

MISSIE030 - maatschappelijke diensttijd

Missie030

Wil je weten wat je leuk vindt? Wil je werkervaring op doen en vaardigheden ontwikkelen om zo beter te kunnen starten met een opleiding of baan? Dan is Missie030 mogelijk een mooie plek voor jou!

Lees meer over Missie030

PROJECT OP MAAT?

Project op maat

Ben je op zoek naar een activiteit voor jongeren die (nog) niet in ons aanbod terugkomt maar wel bij ons past? We vinden het ontzettend leuk om nieuwe activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info