Aanbod – scholen

De school is de plek waar jongeren leren, ontdekken en hun loopbaan starten vorm te geven. Binnen het lob-aanbod van de school kunnen wij studiekeuze-events, lessen over talenten en ambities, solliciteren, de overstap van vmbo naar mbo en andere gerelateerde programma kunnen bieden. Ook vervullen wij de rol van overstapcoach waarbij we studenten van het vmbo naar het mbo begeleiden.

Wil je graag sparren over de verschillende projecten en wat wij voor jou (en je leerlingen) kunnen betekenen? Bel dan tijdens kantooruren met de aanmeldlijn via 06-28804621.

Visual aanbod Young Ambition_2

OVERSTAPCOACHES - hulp bij overstap vmbo-mbo

DSC_0691

De overstap van het vmbo naar het mbo kan een uitdagende periode zijn en gaat daarom niet altijd vlekkeloos. Voor de jongeren die hier wat extra hulp bij kunnen gebruiken zijn wij beschikbaar als overstapcoach.

Lees meer over de overstapcoaches

THE TALENT FACTORY - studiekeuze-events

DSC_0710

Voor groepen bieden we een diversiteit aan activiteiten aan, altijd aangepast aan de wens van de school of instelling. Belangrijke thema’s binnen ons aanbod zijn: studiekeuze, talenten, empowerment en ondernemerschap.

Lees meer over The Talent Factory

STUDENTBEGELEIDING

IMG_1630

Om je mbo succesvol te doorlopen heb je overzicht, motivatie en planningsvaardigheden nodig. Speciaal voor studenten die hier moeite mee hebben bieden wij individuele en groepsbegeleiding aan.

Lees meer over studentbegeleiding

TRAINING 'PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT'

Training persoonlijke effectiviteit

Deze training is speciaal voor mbo-jongeren om te werken aan studievaardigheden en jezelf nog beter te managen zodat je effectiever en doelgerichter te werk kan gaan. 

Meer over de training Persoonlijke Effectiviteit

TRAINING 'SOLLICITEREN'

Training solliciteren

Deze training is voor leerlingen van het praktijkonderwijs, vmbo én mbo (altijd op maat). Je leert hoe het sollicitatieproces in zijn werk gaat en hoe jij straks de meeste kans op een goede baan hebt!

Lees meer over de training Solliciteren

TRAINING 'DE OVERSTAP'

aanbod op maat

Voor vierdejaars vmbo-leerlingen bieden wij deze training De Overstap aan. Je ontdekt precies wat er allemaal staat te gebeuren als je van het vmbo naar het mbo gaat en hoe je je hierop kan voorbereiden.

Lees meer over de training De Overstap

PROJECT OP MAAT?

Project op maat

Ben je op zoek naar een activiteit voor jongeren die (nog) niet in ons aanbod terugkomt maar wel bij ons past? We vinden het ontzettend leuk om nieuwe activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info