Aanbod

Young Ambition wil jongeren van het vmbo en mbo helpen bij het ontdekken van hun talenten en dromen. We blijven ons aanbod steeds doorontwikkelen zodat we jongeren een stap verder kunnen helpen.

DESIGN YOUR FUTURE - coachingstraject

DSC_0629

Een individueel coachingstraject waarbij je met een persoonlijke coach aan de slag gaat met jou doelen. Wil je bijvoorbeeld een opleiding gaan doen of zoek je een baan? Je coach kan je bij het hele proces ondersteunen van de zoeken wat bij je past tot het vinden en inschrijven/solliciteren.

Lees meer over Design Your Future

THE TALENT FACTORY - lessen en events

DSC_0710

Voor groepen bieden we een diversiteit aan activiteiten aan, altijd aangepast aan de wens van de school of instelling. Belangrijke thema’s binnen ons aanbod zijn: studiekeuze, talenten, empowerment en ondernemerschap.

Lees meer over The Talent Factory

THE TALENTTALK - studiekeuzemethodiek

Bijbaan behouden

Onze methodiek The TalentTalk helpt jongeren om hun studie- en beroepskeuze te maken. Vanaf nu is deze methodiek ook voor andere professionals beschikbaar! 

Lees meer over The TalentTalk

PROJECT OP MAAT?

DSC_0508

Ben je op zoek naar een activiteit voor jongeren die (nog) niet in ons aanbod terugkomt maar wel bij ons past? We vinden het ontzettend leuk om nieuwe activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info

OVERSTAPCOACHES - hulp bij overstap vmbo-mbo

DSC_0691

Jongeren die moeite hebben met de overstap van het vmbo naar het mbo kunnen gebruik maken van een overstapcoach.

Lees meer over de overstapcoaches