Aanbod

Young Ambition helpt (v)mbo-jongeren bij het ontdekken van hun talenten en dromen. We blijven ons aanbod steeds doorontwikkelen zodat we jongeren een stap verder kunnen helpen.

Wil je graag sparren over de verschillende projecten en wat wij voor jou (of je jongere) kunnen betekenen? Bel dan tijdens kantooruren met de aanmeldlijn via 06-28804621.

Visual aanbod Young Ambition

DESIGN YOUR FUTURE - coachingstraject

DSC_0629

Een individueel coachingstraject waarbij je met een persoonlijke coach aan de slag gaat met jouw doelen. Wil je bijvoorbeeld een opleiding gaan doen of zoek je een baan? Je coach kan je bij het hele proces ondersteunen van de zoeken wat bij je past tot het vinden en inschrijven/solliciteren.

Lees meer over Design Your Future

THE TALENT FACTORY - lessen en events

DSC_0710

Voor groepen bieden we een diversiteit aan activiteiten aan, altijd aangepast aan de wens van de school of instelling. Belangrijke thema’s binnen ons aanbod zijn: studiekeuze, talenten, empowerment en ondernemerschap.

Lees meer over The Talent Factory

Lees meer over The Talent Factory online

OVERSTAPCOACHES - hulp bij overstap vmbo-mbo

DSC_0691

De overstap van het vmbo naar het mbo kan een uitdagende periode zijn en gaat daarom niet altijd vlekkeloos. Voor de jongeren die hier wat extra hulp bij kunnen gebruiken kunnen zijn wij beschikbaar als overstapcoach.

Lees meer over de overstapcoaches

WELCOME TO YOUR FUTURE - begeleiding voor nieuwkomers

Welcome to your future

Persoonlijke coaching voor statushouders die in Nederland hun leven willen opbouwen. Ontvang hulp door middel van individuele coaching, workshops en taalmaatjes.

Lees meer over Welcome To Your Future

FUTURE CHALLENGE - skills groepstraining

Future Challenge

In een groepstraining werk je aan je talenten en vaardigheden zoals samenwerken, communiceren, omgaan met stress en bezoek je bedrijven voor je beroepsoriëntatie.

Lees meer over Future Challenge

MAKE A DIFFERENCE TODAY - MDT project

Make a Difference Today - Humanitas - Maatschappelijke Diensttijd

Iets goeds doen én ontvangen! Dat is MDT. Aan de slag als maatje en ondertussen veel trainingen volgen voor persoonlijke ontwikkeling!

Lees meer over Make A Difference Today

STUDENTBEGELEIDING

IMG_1630

Om je mbo succesvol te doorlopen heb je overzicht, motivatie en planningsvaardigheden nodig. Speciaal voor studenten die hier moeite mee hebben bieden wij individuele en groepsbegeleiding aan.

Lees meer over Studentbegeleiding

TRAININGEN PROFESSIONALS

P1190526

Werk je met jongeren en wil je hier graag nog beter in worden? Speciaal voor professionals die met jongeren werken bieden wij diverse trainingen aan.

Lees meer over Trainingen professionals

THE TALENTTALK - studiekeuzemethodiek

IMG_0137

Onze methodiek The TalentTalk helpt jongeren om hun studie- en beroepskeuze te maken. Vanaf nu is deze methodiek ook voor andere professionals beschikbaar! 

Lees meer over The TalentTalk

MISSIE030 - maatschappelijke diensttijd

Missie030

Wil je weten wat je leuk vindt? Wil je werkervaring op doen en vaardigheden ontwikkelen om zo beter te kunnen starten met een opleiding of baan? Dan is Missie030 mogelijk een mooie plek voor jou!

Lees meer over Missie030

PROJECT OP MAAT?

DSC_0508

Ben je op zoek naar een activiteit voor jongeren die (nog) niet in ons aanbod terugkomt maar wel bij ons past? We vinden het ontzettend leuk om nieuwe activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info