Bel met de aanmeldlijn!

Je hebt het misschien al eens eerder gehoord maar onze visie is dat alle jongeren de mogelijkheid verdienen om succesvol te zijn op de plek waar zij zitten. Hier werken wij dagelijks hard aan om jongeren te coachen bij het vinden van een passende plek in een opleiding of baan, het zelfredzamer hierin worden en vaardigheden aan te leren waarmee ze actief aan hun loopbaan kunnen werken en meer toekomstperspectief krijgen.

Young Ambition biedt hiervoor een divers pakket aan begeleiding aan voor jongeren in de provincie Utrecht. Zo begeleiden wij jongeren van de ‘bank’ naar een opleiding of baan, helpen we vmbo-jongeren bij hun studiekeuze, begeleiden we vmbo-jongeren bij de overstap naar het mbo, helpen we mbo-jongeren bij hun schoolvaardigheden én trainen we professionals bij het werken met jongeren.

Wil je graag even sparren met ons over wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk je liever vanuit de vraag dan vanuit het aanbod? Wil je graag het verschil weten tussen de verschillende programma’s?

Bel dan even met onze aanmeldlijn! We denken graag met je mee! Er is vaak meer mogelijk dan je vooraf denkt en zo kunnen we de beste match maken tussen ons aanbod & jouw vraag.

Het nummer van de aanmeldlijn is: 06-28804621 (op kantoortijden bereikbaar).

Niet direct in de gelegenheid om te bellen maar wil je wel een berichtje achterlaten? Mail dan even met info@youngambition.nl.