Business partner

Young Ambition heeft een enthousiast en sterk team dat jongeren in kwetsbare posities helpt. Veel van deze jongeren lopen vast in hun (school)loopbaan. Daar zijn verschillende redenen voor. Vaak hebben ze geen netwerk waar ze uit kunnen putten, missen ze vaardigheden om zelfstandig stappen te zetten en door meerdere problemen worden de risico’s vergroot.

EXPERTISE
We hebben door de jaren heen expertise opgebouwd om deze jongeren te helpen om weer een plek in de maatschappij en de arbeidsmarkt te vinden. Door middel van studie- en beroepsoriëntatie ondersteunen wij de jongeren om hun talenten en ambities in beeld te krijgen. Vervolgens zoeken we samen naar invulling via onderwijs, de arbeidsmarkt of dagbesteding.

ERVARING
Al 7 jaar coachen we de jongeren, met gemiddeld 10 medewerkers, in de Provincie Utrecht. In deze tijd hebben we onze eigen methodiek ontwikkeld waarmee we jongeren helpen. We hebben ruim 900 jongeren individueel begeleid en 4.500 jongeren in studiekeuze-events bereikt op vo-scholen. Ruim 70% van de jongeren is daadwerkelijk gestart met een baan of opleiding. Ze waarderen onze begeleiding met een 8,8. Ze geven aan dat ze meer toekomstperspectief hebben, groeien in zelfvertrouwen, beter weten wat hun talenten zijn en zich hebben ontwikkeld in vaardigheden op het gebied van school & werk.

MISSIE
Onze missie is nog niet voltooid, we gaan door met onze missie: ‘Alle (v)mbo-jongeren in Nederland succesvol’. Help als bedrijf mee om alle jongeren deze kans te bieden!

WAT KAN DE SAMENWERKING MET YOUNG AMBITION UW BEDRIJF OPLEVEREN?
– Enthousiasmeren van jonge enthousiaste talenten voor beroepen uit uw sector
– Het laten toenemen van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid
– Invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw bedrijf
– Zichtbaar maken van uw maatschappelijke betrokkenheid
– Uitbreiden van het netwerk en bekendheid voor uw bedrijf

HOE KUNT U DIT BEREIKEN?
Door samen te werken met Young Ambition in de missie. Met uw inzet van geld & tijd kunnen we meer jongeren een kans geven om succesvol te worden. Met € 5.000, € 10.000 of € 15.000 euro per jaar worden respectievelijk 5, 10 of 15 jongeren geholpen.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om bij te dragen met uw kennis en tijd. Denk hierbij aan:
– Expertise inzetten voor groei van kwaliteit en aanbod voor de jongeren
– Kennis en kunde inzetten om aan de organisatie verder te bouwen
– Medewerkers als coach of trainer voor onze jongeren
– Medewerkers als voorbeeldfunctie voor onze jongeren
– Laat een jongere meelopen voor een dag in uw bedrijf

Graag gaan we samen met u in gesprek wat de meest passende samenwerking is!

Neem contact op met info@youngambition.nl of 06-2880 4621 en vraag naar Maaike.

ANBI EN SOCIAL RETURN
Wij zijn in het bezit van een ANBI status waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Daarnaast kan je samen met Young Ambition een invulling geven aan je Social Return in de Gemeente Utrecht.