Caspar en Naziha, tot ziens!

Na leerzame en gezellige maanden bij Young Ambition is het einde voor stagiaires Caspar en Naziha nabij; beiden hebben hun stageperiode bijna afgerond en zullen deze week voor het laatst aan het werk zijn bij Young Ambition. Ze vertellen ons nog even kort over hun ervaringen de afgelopen periode: 

“Na een jaartje bij Young Ambition stage gelopen te hebben, nemen wij nu afscheid van elkaar. We hebben een geweldige tijd gehad. Het was een leuke ervaring om met zo veel verschillende jongeren te werken. Leuk en uitdagend! Wij zullen verder gaan, dichter bij ons doel gebracht: iets voor een ander kunnen betekenen en ook weten hoe wij dit samen met jongeren kunnen bereiken.” Wat ze het leukst vonden van hun tijd hier? Naziha: “Ik vond het fijn dat ik de ruimte kreeg om mijn eigen coachingsstijl te ontwikkelen, ik werd erg vrijgelaten in het ontdekken hiervan.”. Caspar voegt daaraan toe: “Bij Young Ambition bestaat echt een vrije en prettige werksfeer om je eigen manier van werken te ontdekken. Ik vond het ook leuk dat ik mijn creativiteit kwijt kon in mijn werkzaamheden hier.”

Een laatste boodschap van Caspar en Naziha: “We willen het hele team van Young Ambition bedanken, met name Maaike en Marieke. Jullie hebben ons geweldig begeleid, jullie hebben ons veel geleerd. Daarnaast is jullie passie voor Young Ambition en de jongeren zéér aanstekelijk. Heel veel succes met Young Ambition, moge vele jongeren nog verder geholpen worden!”

Jullie ook ontzettend bedankt voor alles wat jullie Young Ambition hebben gebracht, Caspar en Naziha. Wat gaan we jullie missen! We wensen jullie veel succes in jullie verdere loopbaan, jullie zijn toppers!