Celine over de Powerclass

Wekelijks geeft Young Ambition powerclasses bij het ROC Midden Nederland.

Maaike stelde stagiaire Céline hier een aantal vragen over.

 Want wat houden de powerclasses eigenlijk in?
“Bij de powerclasses geven we empowerment trainingen aan studenten van de opleiding Handel. Het gaat er hierbij om dat je zelf invloed hebt op je eigen leven en je eigen beslissingen kunt maken. In de trainingen gaan we aan de slag met motivatie en hoe je de gestelde doelen kunt behalen. Het gaat erom dat de jongens, want die hebben we alleen in deze lessen, op een speelse manier ontdekken hoe ze hun doel kunnen behalen.

Bij de vraag wat Céline ervan vindt, raakt ze erg enthousiast!
“Ik vind het leuk om met deze jongens op een creatieve manier aan de slag te gaan. In de loop van de trainingen vinden we steeds een beter manier om met ze om te gaan, structuur bieden is de sleutel voor deze doelgroep.

Afgelopen week hebben we een toren van spaghetti en spekjes gebouwd met de jongens. Het doel hiervan was samenwerking! Erg grappig dat de heren allemaal zelfstandig begonnen te bouwen en natuurlijk de spekkies veel te lekker vonden! Toen de toren steeds omviel, bedachten we met elkaar dat het goed is om eerst met elkaar een plan te maken voordat je gelijk aan de slag gaat. Er is dus een heleboel geleerd en het was nog lekker en gezellig ook!

 

Reacties naar aanleiding van de les:

img_3341

img_3342