Collega aan het woord… Femke

Yessss, we hebben er een nieuwe collega bij! MEET: Femke – zij zal de komende tijd aan de slag gaan als eventmanager voor alle studiekeuze-events die eraan komen. ✨ Maar niet alleen plannen & organiseren is haar ding, Femke zal vanaf heden ook de social media kanalen van YA beheren. Super tof! Nieuwsgierig wat Femke allemaal in huis heeft en wat haar beste tip voor jongeren is? Lees dan snel verder! 🥞

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben Femke en ik woon ongeveer 9 jaar in Utrecht. Ik ben opgegroeid in Friesland, tussendoor een boomerangkind geweest, maar na m’n studie Culturele en Maatschappelijke Vorming in Utrecht gebleven, want ik vind het de leukste stad van Nederland. Ik werk sinds kort als eventmanager bij Young Ambition. Als ik niet werk zwem ik graag, drink ik een biertje of eet ik een pannenkoek (op een terras), lees ik een boekje in de zon of ga ik naar de bioscoop met m’n Cineville-pas.

Wat zijn je taken bij YA?

Bij Young Ambition organiseer en coördineer ik de studiekeuze-events, beter bekend als The Talent Factory. Daarnaast ben ik communicatiemedewerker: ik post af en toe wat op de socials.

Wat maakt werken bij YA zo leuk?

Het doel spreekt me enorm aan, omdat ik zelf als jongere geen idee had wat ik wilde, waar ik goed in was en wat er überhaupt allemaal mogelijk was. Daarnaast werken er ALLEEN maar leuke mensen bij Young Ambition. Iedereen is heel sociaal en lief. Ook vind ik het super fijn dat ik mijn uren zelf in kan delen en is er veel vrijheid hoe ik te werk ga. Wist je dat je kunt pingpongen in het pand waar het kantoor van YA is gevestigd?

Wat zou je willen zeggen tegen jongeren?

Wees niet bang! En maak je vooral geen zorgen over wat anderen van je denken. Jij bent het belangrijkste en geloof in jezelf. Ga ervoor, blijf ontwikkelen en pas op dat je niet te lang stilstaat. Zorg ervoor dat je constant aan het onderzoeken ben wat je wel en niet leuk vindt. Hier heb je later enorm veel aan!

👉 Heb je een vraag of ben je nieuwsgierig naar onze studiekeuze-events (The Talent Factory)? Drink gerust eens een kop koffie met Femke om de mogelijkheden te bespreken. Je mailt haar via femke@youngambition.nl!