Doorverwijzers

Scholen, gemeentes en welzijnsinstellingen verwijzen veelvuldig jongeren door naar Young Ambition. Wij hebben een gericht aanbod voor jongeren van het vmbo en mbo. Juist jongeren die moeite hebben om erachter te komen wat ze willen doen, helpen wij met het ontdekken van hun dromen.

Wij hebben zowel trajecten die zich richten op individuele begeleiding als groepstrajecten. Ons aanbod vindt u hier.

Young Ambition biedt maatwerk en werkt daarom graag nauw samen met haar doorverwijzer, lees hier eerdere ervaringen van doorverwijzers.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

DSC_0629

Op zoek naar individuele begeleiding voor een jongere? Ontdek meer over onze werkwijze, aanmeldprocedure en andere zaken.

Lees meer

GROEPSAANBOD

DSC_0710

Op zoek naar een interactief en afwisselend programma voor een groep jongeren? Ontdek meer over onze thema’s, ervaringen en werkwijze.

Lees meer

Ik werk graag samen met Young Ambition. Zo kan ik als leerplichtambtenaar mijn soms strenge verhaal een positief sausje geven: Je moet echt naar school, ook als je het even niet wil, maar ik heb wel iets leuks voor je…

Thérèse van Keulen, leerplicht ambtenaar Zeist

 

 

 

Een gouden formule is dit. Het is zo waardevol voor de leerlingen om ‘echte’ professionals uit het vak te ontmoeten. De leerlingen zien nu een gezicht bij een beroep. Een ontzettend fijne samenwerking. We hebben tussendoor regelmatig contact zodat we telkens op de hoogte blijven van de voortgang van de organisatie. 

Els Hoek, decaan Kalsbeek College