Een afscheidsfeestje op het water

Na 9 maanden stage lopen nemen de stagiaires deze maand afscheid van Young Ambition. Dit deden zij door een verrassingsuitje te organiseren voor het hele team. Het team werd nog in spanning gehouden en zij wisten niet wat er hen te wachten stond.

Met het heerlijke weer mochten we de straat op voor een speurtocht door te stad met actieve opdrachten als ‘Welke collega ben ik?’ en ‘Beeld je talent uit!’. Het doel van de speurtocht: de volgende verrassingslocatie vinden! Een prachtige boot lag klaar met heerlijke hapjes en drankjes om ons mee te nemen over de grachten van Utrecht.

Op de boot werden de stagiaires letterlijk in het zonnetje gezet met cadeautjes en complimentendouches. Lotte kreeg te horen dat ze een echte doorzetter was, Naomi’s fijne punctualiteit werd benoemd en Diede werd in het zonnetje gezet omdat hij zo’n vrolijke toevoeging aan het team is. Het waren topstagiaires die we erg gaan missen!

We vroegen ze zelf ook nog even hoe ze op afgelopen jaar terug kijken:

LOTTE: Wat een stage jaar! In september ben ik begonnen met mijn stage bij Young Ambition en dat loopt nu alweer op zijn eind. Ik kan niet anders zeggen dat ik een fantastische tijd heb gehad en ontzettend veel heb geleerd het afgelopen jaar. Het is voor mij dan nu ook zeker dat ik jongerenwerker wil worden en door wil gaan om te kijken hoe ik jongeren kan helpen hun toekomst op te bouwen!

IMG_0818
IMG_0813

DIEDE: Super jammer dat het klaar is! Ik heb zoveel geleerd en ervaring op kunnen doen bij Young Ambition. Ik ga mijn jongeren en collega’s zo erg missen. Ik vond het erg gezellig elke dag dat ik er was, maar het is ook goed om weer een nieuw iets te leren. Dit ga ik dan ook doen bij mijn nieuwe stage voor volgend schooljaar. Ik vind wel dat ik een kleine voorsprong heb door mijn stage bij Young Ambition!

NAOMI: Ik kan vol enthousiasme en trots terugkijken op het afgelopen stagejaar. De stage was heel divers, dus ik heb ontzettend veel geleerd en kan echt zeggen dat ik gegroeid ben op verschillende gebieden. Ook heb ik ontzettend veel kunnen lachen, zowel met de jongeren als met het team en ga hen allen echt missen. Het was een topteam om mee te werken, waartussen ik me vanaf de eerste stagedag thuis heb gevoeld. Super jammer dat het jaar voorbij is en ik naar een volgende stage moet, maar wie weet kom ik nog eens terug!

IMG_0803
IMG_0802
IMG_0817
IMG_0812