Een dag op kantoor

Het is 09:30 en ik stap bus 74 uit bij de bushalte Anne Frankplein. De kou trotserend loop ik naar bedrijfsverzamelgebouw De Alchemist, waar Young Ambition gevestigd is. Ik loop het nog lege kantoor binnen en begin de dag.
Vandaag stonden vooral wat administratieve taken op de planning. Een contactlijst maken en uitprinten, wat dossiers van jongeren bijwerken, mijn e-mail checken en niet heel onbelangrijk, koffie!
Rond 11:00 had ik samen met een collega een intakegesprek van een jongere die graag mee wil doen aan ons traject Design Your Future. Als stagiaire mocht ik meekijken bij dit gesprek om te kijken hoe het nou precies in z’n werking gaat tijdens zo’n intake.
Na dit gesprek verstuurde ik nog wat e-mails en begon ik rond 13:00 met een leuk nieuwsbericht voor onze website! Nadat ik dit artikel, wat je nu aan het lezen bent, had geschreven begon ik met het zoeken naar een Sociaal Juridisch Dienstverlener voor een kort interview. Dat is nog best lastig..
Een aantal tussenkomende telefoontjes, 2 koppen thee en een chocoladeletter verder had ik om 15:00 een gesprek met een jongere die op zoek is naar een interieurarchitect, ook voor een interview.
Na dit gesprek vervolgde ik mijn zoektocht naar een Sociaal Juridisch Dienstverlener en publiceerde ik dit artikel. En ook het documenteren van mijn stagedoelen en hoe ik deze heb bereikt hoort erbij.
Wat kleine regeldingetjes verder sloot ik rond 17:00 af, wenste mijn collega’s een fijne avond en ging ik weer op weg naar huis om op te laden voor een nieuwe stagedag.

whatsapp-image-2016-12-01-at-16-34-59-1