Een frisse start!

Yes! Het seizoen is weer begonnen! Dit betekent weer veel activiteit op het kantoor van Young Ambition. Drie nieuwe stagiaires zijn begonnen, onze nieuwe eventmanager Annemarijn is gestart, de laatste jongeren worden begeleid om nog snel te starten met een opleiding dit seizoen en de events komen er weer aan!

We hebben er super veel zin in!

Stagiairestartdag

Ieder stagejaar beginnen we met een stagiairestartdag. Deze dag staat in het teken van teambuilding, kennismaking, kennisoverdracht en veel gezelligheid.
De nieuwe stagiaires aan het woord: ‘We zijn van start gegaan met de stagiaire startdag; een dag vol talent, informatie en creativiteit. We speelden het talentenspel van Young Ambition waarna we onze talenten op een creatieve manier aan elkaar mochten presenteerden. Daarna stond ons een lekkere lunch te wachten, waar we ook de andere medewerkers van Young Ambition leerden kennen. In de middag kregen we de opdracht om onze werkplek helemaal onze eigen werkplek te maken door te schilderen, opnieuw in te richten en gezellig te maken.

Het was erg leuk om te doen en we hebben super veel zin in dit jaar! Wij zijn er klaar voor, laat het stagejaar maar beginnen!’

Leer hier Jasmijn, Helder & Ami beter kennen.

Startdag 4
Startdag 3
Startdag 2
Startdag 1
Stagiairestartdag 1
Stagiairestartdag 2