Future Challenge

Future Challenge gaat door!

Update: Future Challenge is inmiddels gestart. Er kunnen geen nieuwe aanmeldingen meer worden aangenomen.

Het bleef tot op het laatste moment onzeker of we door konden gaan met Future Challenge ivm de maatregelen rondom corona. Vandaag hebben we de knoop doorgehakt en besloten dat de Future Challenge doorgaat!

Wat is Future Challenge?
Future Challenge is een ervaringsgericht trainingsprogramma waarin jongeren aan de slag gaan om te werken aan hun toekomst. Denk aan thema’s zoals: leren omgaan met tegenslagen, leren samenwerken en doelgericht communiceren. Daarnaast bezoeken jongeren een aantal bedrijven ter ondersteuning bij de zoektocht naar een passende plek in het onderwijs of de arbeidsmarkt. Echt leren door te doen!

Wat ga je doen?
Training Talent Talk: krijg inzicht in je talenten en interessante beroepen
Training Skills: jouw aanpak in verschillende situaties
Meeloopdag: bij een bedrijf naar keuze (3x)
Training What’s Next: regie over je (studie)loopbaan
Coachingsgesprekken: bespreek in de twee afsluitende gesprekken met je coach hoe je de opgedane ervaringen in de praktijk kan gaan brengen

Wanneer?
De trainingen zijn gepland op 16 juni, 23 juni en 7 juli van 12:00-16:00 uur op een buitenlocatie in Utrecht. De bedrijfsbezoeken zullen op maat worden georganiseerd.

Aanmelden!
Ken je een jongere waarvoor dit interessant kan zijn? Laat het ons weten via info@youngambition.nl of bel ons op 06-28804621. Check ook even de pagina van Future Challenge voor meer info.