Future Challenge start 15 november!

De eerste Future Challenge van schooljaar 2021-2022 gaat bijna van start! Aanmelden kan nog steeds.

Wat is Future Challenge?
Future Challenge is een ervaringsgericht trainingsprogramma waarin jongeren aan de slag gaan om te werken aan hun toekomst. Denk aan thema’s als: leren omgaan met tegenslagen, leren samenwerken en doelgericht communiceren. Daarnaast bezoeken jongeren een aantal bedrijven ter ondersteuning bij de zoektocht naar een passende plek in het onderwijs of de arbeidsmarkt.

Hoe ziet dit er uit?
Samen met een aantal trainers van Young Ambition is de groep van maximaal 10 jongeren regelmatig te vinden op een sportveld, in het bos of ergens anders in de buitenlucht. Tijdens de trainingen gaan ze aan de slag met kwaliteiten- en talentenspellen en sportieve doe-opdrachten. Elke deelnemer heeft een persoonlijke coach die meekijkt naar welke kwaliteiten en vaardigheden naar voren komen. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met bedrijven en professionals door middel van meeloopdagen en interviews. Ook zijn er themabijeenkomsten die vrij in te vullen zijn. Zo kan het bijvoorbeeld gaan over het weer naar school gaan en wat daarbij komt kijken. Joseph Oubelkas deelt graag zijn ervaringen. Hij is in Future Challenge een inspiratiebron van hoe van elke situatie een succes te maken is.

Wanneer?
Future Challenge is elke dinsdag van 15 november 2021 tot en met 22 februari 2022. Met op maandag 15 en dinsdag 16 november kennismakingsdagen.

Aanmelden!
Ken je of ben je een jongere waarvoor dit interessant kan zijn? Laat het ons weten via info@youngambition.nl of bel ons op 06-28804621. Check ook even de pagina van Future Challenge voor meer info. Lees hier de ervaringen van oud-deelnemers.