Blog: De G & G

Wolkje

Viel het jou ook al op? Die letters rechts boven in het logo van Young Ambition. G en G. Wat betekenen ze eigenlijk? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Hoog tijd om het uit te leggen…

In de eerste plaats gaat het bij Young Ambition altijd om jongeren. Jongeren die meer willen in het leven en die willen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn. Jongeren die perspectief willen, beroepsperspectief. Je hebt leuk gedroomd maar bent nu klaar om aan de slag te gaan!

GG betekent dus: ‘Genoeg Gedroomd’!

Maar dan zijn we er nog niet… Als je erachter bent gekomen dat je genoeg hebt gedroomd komt Young Ambition eigenlijk pas om de hoek kijken. Wij helpen jou bij het ontdekken van wat jij allemaal kunt. Je hebt veel talenten en mogelijkheden, dat staat vast. Of je al weet welke dit zijn… Dat is een ander verhaal.

We leiden je niet naar het Grote Geld, daar ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor. Waar we je wel heen leiden is eigenlijk iets veel waardevollers. We helpen je met de zoektocht naar jouw talenten en ambities. Als jij weet waar je goed in bent dan weet je welke richting je op moet kijken voor kansen en mogelijkheden. Hierdoor is werk ineens leuk en geeft het plezier! Deze talenten had je allang, je wist het alleen nog niet. Je komt er dan achter dat je allang Gewoon Geweldig was!

GG betekent dus: ‘Gewoon Geweldig’!

GG kan verschillende betekenissen hebben. Ik ben benieuwd of jij nog meer/betere ideeën hebt voor de betekenis van GG?! Laat het weten op onze Facebookpagina!

Maaike Pheifer
Coach bij Young Ambition
Maaike2 200x200