Groepsaanbod: The Talent Factory

Young Ambition werkt graag met groepen. We hebben een divers aanbod. Zo organiseren wij studiekeuze-events voor groepen van 100 jongeren tot workshops over solliciteren voor groepen van 10 jongeren. Onze aanpak kenmerkt zich door ons enthousiasme, afwisseling en maatwerk. 

Binnen The Talent Factory werken we veel op scholen (vmbo, mbo, pro) maar ook zeker daarbuiten, bijvoorbeeld in jongerencentra. De trainers van Young Ambition hebben dan ook ruime ervaring in het werken met verschillende soorten groepen. Het aanbod dat wij hebben varieert van éénmalige workshops tot uitgebreide lesprogramma’s.

WORKSHOPS EN LESPROGRAMMA’S
Voor klassen en groepen bieden we een divers programma aan met verschillende lengtes en mogelijkheden. Belangrijke thema’s binnen ons aanbod zijn: studiekeuze, talenten, solliciteren, empowerment en ondernemerschap.

STUDIEKEUZE-EVENTS
Voor grotere groepen zijn de studiekeuze-events erg geschikt. Tijdens deze events gaan de leerlingen speeddaten met professionals om een helder & realistisch beeld te krijgen van diverse beroepen. Daarnaast volgen ze workshops rondom de thema’s talenten & je droombaan.

BEKIJK HIER EEN VOORBEELD EN BEELDIMPRESSIE

MEER INFORMATIE?
Alle activiteiten zijn op maat en wordt samen met de opdrachtgever uitvoerig besproken zodat het goed aansluit bij de doelgroep en de fase waarin zij zitten. Wilt u gebruik maken van ons aanbod voor groepen jongeren, dan kunt u contact met ons opnemen via info@youngambition.nl. Samen maken we een plan op maat. Voor andere vragen rondom het groepsaanbod kunt u ook via dit mailadres bij ons terecht.

 “Een gouden formule is dit. Het is zo waardevol voor de leerlingen om ‘echte’ professionals uit het vak te ontmoeten. De leerlingen zien nu een gezicht bij een beroep. Een ontzettend fijne samenwerking. We hebben tussendoor regelmatig contact zodat we telkens op de hoogte blijven van de voortgang van de organisatie.” Els Hoek, decaan Kalsbeek College

Eerder werden er opnames gemaakt tijdens een event op een middelbare school. De beelden hiervan ziet u hieronder: