Lees nu ons jaarverslag 2020!

De zomer van 2021 is begonnen en daarom is het hoog tijd voor een terugblik op 2020!

Zoals voor iedereen is 2020 een bijzonder en uniek jaar geweest. We hebben als organisatie een dynamische tijd gehad waarin we veel moesten schakelen, plannen moesten herschrijven, projecten moesten aanpassen, werkwijzen moesten herzien en alles even anders doen. Het was een jaar waarin we als team, als organisatie maar ook als maatschappij hebben ervaren dat we behoorlijk flexibel zijn en niet zomaar bij de pakken neer gaan zitten. Een jaar waarin we er voor elkaar waren en men opstond voor zijn naaste!

Maar ook voor de jongeren was het een heftig jaar. Zij staan in de bloei van hun leven en werden ineens stilgezet, om vervolgens online lessen te volgen en verder zo min mogelijk te doen. Een saaiheid die menig jongere niet in de koude kleren is gaan zitten. En toch hebben wij in de praktijk mogen ervaren dat ook jongeren flexibel waren en alles probeerden om zich er doorheen te slaan. Daar zijn we trots op!

Bekijk het jaarverslag 2020

In dit rapport lees je welke activiteiten er in 2020 binnen onze muren, maar ook binnen die van scholen en daarbuiten, hebben mogen plaatsvinden. Daarbij hebben we de zogeheten harde én zachte resultaten vermeld. Dit alles om een zo compleet mogelijk beeld te geven van dat wat wij hebben meegemaakt en bereikt.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het jaarverslag in een online magazine.