Jobhunters + Young Ambition = Werk!

Deze maand hadden we een leuke kennismaking met nieuwe jobhunters die het aanwezige team gaan aanvullen. Altijd leuk want de samenwerking met hen is erg waardevol om jongeren die willen werken optimaal te kunnen helpen.

De jobhunters zijn een onderdeel van het actieplan Jeugdwerkloosheid. Zij hebben veel connecties en weten snel vacatures te vinden voor werkzoekers (parttime, fulltime & bbl). Young Ambition doet de begeleiding rondom de voorbereiding op, het daadwerkelijk zoeken en het vasthouden van werk. Door het grote netwerk van de jobhunters vullen we elkaar hierin mooi aan. De afgelopen jaren hebben we hierin een mooie samenwerking opgebouwd waarbij we elkaar snel weten te vinden wanneer nodig.

Celine (coach bij YA):
“Wij werken al lange tijd met de jobhunters. De jobhunters zijn gespecialiseerd in het vinden en matchen van werkgever en werknemers. Tijdens mijn begeleiding van jongeren probeer ik altijd met hen samen te werken zodat we het optimale resultaat kunnen behalen. De jobhunters hebben vaak goede tips en hun connecties zijn super handig!”

Jessy (jobhunter):
Wij sturen jongeren die niet weten wat zij willen naar de medewerkers van YA om een keuzetraject te door lopen. Op een leuke en laagdrempelige manier helpt Young Ambition te achterhalen wat het beste bij ze past. Als de jongere er uit is wat voor een soort baan ze willen dan kunnen wij, de jobhunters, hen weer helpen met het zoeken naar werk. Zo helpen wij samen met Young Ambition de jeugdwerkloosheid aan te pakken!”