Nawar

“De ware kracht ligt in verbondenheid, vooral wanneer we door moeilijke tijden gaan. In die verbinding vinden we steun, troost en de kracht om te overwinnen.”

Nawar – Jongerencoach

Iedereen ervaart wel eens het gevoel dat je vastloopt in het leven en dat kan door heel veel verschillende factoren komen. Ik heb dit zelf ook regelmatig ervaren. Daarbij had ik altijd iemand nodig die naast mij bleef en me het gevoel gaf dat ik er niet alleen voor stond. Als ik nu op die momenten van twijfel en besluiteloosheid terugblik, dan herinner ik hoe waardevol ze uiteindelijk voor mij waren en hoeveel ik daarvan heb geleerd.

In onze moderne samenleving zijn wij vrij om te kiezen wat we willen en leuk vinden. Daarbij komt wel de druk dat we iets móéten kiezen omdat we anders niet meedraaien en op veel gebieden simpelweg worden uitgesloten. Deze keuzes kunnen enorm veel druk zetten op mensen en met name jongeren bij wie ook nog andere omstandigheden spelen die ze kwetsbaarder maken. Uit ervaring weet ik dat begeleiding hierbij erg goed kan helpen en daarom wil ik mij graag hiervoor inzetten en jongeren begeleiding aanbieden waardoor ze later ook positief op deze momenten terug kunnen blikken.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>