Online aanbod

‘Wist je dat wij ook online verder gaan?’

Het coronavirus gooit flink roet in het eten voor alles en iedereen en dat maakt het dagelijks leven niet makkelijker. Desondanks kijken wij vanuit Young Ambition positief vooruit en komen wij dan ook met iets nieuws.

Wij gooien ons mooie schoolaanbod in een digitaal jasje!

Omdat wij begrijpen dat externen niet altijd meer welkom zijn in de scholen, maar de voorbereiding op het studiekeuzeproces wel door gaat, gaan wij vernieuwen.

Onze events en trainingen zullen wij ook digitaal gaan verzorgen. Met onlinegesprekken en/of filmpjes van professionals die vertellen over hun beroep en online trainingen bereiden wij de leerlingen nog steeds voor op één van de grootste keuzes die zij moeten maken: ‘De studiekeuze’.

Dus wil jij toffe (online) speeddate sessies in de klas met professionals uit verschillende vakgebieden, een training over kwaliteiten en talenten of over een voorbereidingstraining over de overstap van het vmbo naar het mbo? Kan je ons momenteel nog niet verwelkomen in de school zelf? Dan is ons online aanbod wellicht een passende oplossing! Laat het ons weten en samen gaan wij kijken naar de mogelijkheden.

Check snel deze pagina of neem contact met ons op via annemarijn@youngambition.nl en samen gaan we er wat moois van maken.

Hebben jullie als school een specifieke vraag over een training die je zou willen zien? Heeft deze te maken met lob en ontwikkeling van de leerling op het gebied van beroepsoriëntatie? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>