Young Ambition

Een opleiding of baan vinden die echt bij je past en waar je energie van krijgt? Ja dat kan! Veel jongeren ervaren grote uitdaging om hun plek te vinden binnen het onderwijs en/of de arbeidsmarkt. Young Ambition heeft passie voor jongeren, onderwijs en werk. Wij helpen jongeren bij het ontdekken van hun talenten en dromen. Met een persoonlijke aanpak, die helemaal past bij de wensen van de jongere, blijft de jongere gemotiveerd.

Hiermee werken we samen aan doel 8.6 van de Sustainable Development Goals.

ONZE DROOM

Dromen

‘Voor alle (v)mbo jongeren een plek waar zij de kans krijgen om succesvol te worden.’
Young Ambition is in 2013 opgericht door Maaike Pheifer en Marieke Hengelaar vanuit de wens om studie- en beroepsoriëntatie toegankelijk te maken voor iedereen. We worden enthousiast van jongeren & hun dromen en willen daarom kwetsbare jongeren extra benodigde hulp bieden om een duurzame plek te vinden binnen het onderwijs en/of de arbeidsmarkt.

DE LEUKSTE DOELGROEP

Doelgroep

Young Ambition is er speciaal voor jongeren van het praktijkonderwijs, vmbo en mbo uit de regio Utrecht. De meeste jongeren die wij begeleiden zijn tussen de 15 en 24 jaar oud. Binnen ons aanbod hebben wij speciale aandacht voor drop-out’s: jongeren die op dit moment geen opleiding volgen, geen werk hebben of bij wie het risico op uitval hoog is.  

Bekijk ons aanbod

ONS TEAM

Sanne

De coaches bij Young Ambition hebben passie voor jongeren en zetten zich vol enthousiasme in voor het succes van de jongere!

Ontmoet ons team

ONS TEAM VERSTERKEN?

Team

Lijkt het je ook leuk om bij Young Ambition actief te worden? We zoeken regelmatig enthousiaste mensen! Bekijk hier de vacatures:

 Jongerencoach/trainer  Stagiaires

 Vrijwilligers Doneren