Rients, bedankt voor de leuke jaren!

Na 2 te gekke jaren nam onze collega Rients vorige week afscheid bij Young Ambition. Bij YA heeft Rients zich ingezet voor veel jongeren en was hij verantwoordelijk voor de organisatie van onze workshops en events.  We hebben onwijs genoten van zijn enthousiasme en bevlogenheid.

Voor Rients is het nu tijd om zich te storten op een nieuwe uitdaging. Hij blijft bezig met zijn favoriete doelgroep: Jongeren! Dit in een andere zetting dan dat hij bij ons gewend was. Hij zal nu aan de slag gaan op een woongroep voor jongeren (meestal met een licht verstandelijke beperking).

Natuurlijk kon zijn afscheid niet ongemerkt voorbij gaan en hebben we vorige week een gezellige afscheidsborrel gehad.  Zodat Rients ons nie vergeet hebben wij als collega’s een leuk ‘afscheidsboek’ voor Rients ontworpen met de leukste verhalen, anekdotes en herinneringen van de afgelopen twee jaar. Niet alleen collega’s konden hier hun zegje kwijt ook een aantal jongeren kwamen aan het woord.

Jongere: “Dag lieve Rients, dankjewel voor je steun en begeleiding afgelopen maanden. Je bent een topgozer! Ik heb veel van je kunnen leren”

Namens het hele Young Ambition team: bedankt voor de mooie jaren Rients!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>