Stagelopen bij Young Ambition is een feestje!

Wist je dat je bij Young Ambition een hele leuke, diverse en uitdagende stage kan lopen? Bij Young Ambition hebben we elk jaar ruimte voor een aantal stagiaires van het mbo én het hbo. Als je bij Young Ambition stage loopt mag je meedraaien op verschillende projecten binnen de organisatie waardoor je veel kan leren op verschillende vlakken. Hierin gaan we uit van jouw kracht, je leerdoelen en je wensen zodat je er het meeste uit kan halen!

Dit jaar stonden we al op de stagemarkt van de Hogeschool Utrecht. Volgende maand zijn we te vinden op de stagemarkt van ROC Midden Nederland. Kom je ook even langs?

Onze huidige stagiaires over hun stage bij Young Ambition:

Pascale: 

Ik heb in de zes weken dat ik bij Young Ambition ben al zo veel dingen mee mogen maken en mogen uitvoeren, dat ik al veel leermomenten heb gehad. Ook krijg ik hierdoor het gevoel dat ik echt al een deel van het team ben en dat mijn collega’s blij met mij zijn. Ik heb ontzettend veel plezier bij Young Ambition!

IMG_2174

Helder: 

Als stagiaire bij Young Ambition kan ik mezelf op verschillende gebieden ontwikkelen. Naast het zijn van een jongerencoach en workshopleider, leer ik ook hoe ik mezelf als professional en het bedrijf het beste kan profileren.

Startdag 1

Jasmijn:

Wat ik zo leuk vind aan mijn stage bij Young Ambition, is dat ik de kans krijg om mezelf op mijn eigen manier op meerdere vlakken te ontwikkelen. Daarnaast kan ik zelfstandig mijn werkzaamheden inplannen en vormgeven. Ook krijg ik de kans om mee te denken in ontwikkelingen en iets te betekenen in de verschillende projecten.

1. Jasmijn

Wil je ook stage lopen bij Young Ambition? Lees snel de vacature en stuur een mail!

Stage YA 3
Stage YA 2
Stage YA 1