Stagelopen (of afstuderen) bij Young Ambition: solliciteer nu!

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je écht wat kan betekenen voor een ander? Lijkt het je leuk om jongeren te helpen met studie- en beroepskeuze, of organiseer je liever workshops, trainingen en events? Zoek je een plek waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Kom stage lopen bij Young Ambition!

Je leest het goed: bij Young Ambition hebben we weer ruimte voor nieuwe stagiairs! We kijken er naar uit om volgend schooljaar weer nieuwe toppers in ons team te verwelkomen. De afgelopen jaren hebben we al heel wat stagiairs mogen begeleiden, in zowel meeloopstages als afstudeeropdrachten. Er is ruimte voor mbo- en hbo-studenten vanuit de richting Social Work, Eventmanagement en Communicatie. Maar als jij vanuit een andere studierichting een waardevolle toevoeging bent aan ons team, dan ben je meer dan welkom om te solliciteren!

Stage lopen? Er zijn weer plekken voor schooljaar 2021-2022!

Door corona is het niet voor alle studenten makkelijk geweest om een stageplek te vinden. Toch hebben afgelopen schooljaar maarliefst 6 stagiairs zich aan ons team toegevoegd! Super tof dat zij ondanks de coronamaatregelen volop konden meedraaien met onze werkzaamheden.

 

Wat doe je zoal als je stage loopt bij Young Ambition? Dit jaar heeft laten zien dat er óók vanaf je thuiswerkplek van alles mogelijk is!

Stagiaire Mara laat zien hoe ze een online gesprek voert met een jongere over studie- en beroepskeuze. Maar naast het thuiswerken zijn de stagiairs ook regelmatig op ons kantoor of op scholen in de regio Utrecht te vinden, om jongeren in individuele trajecten of groepsprojecten te begeleiden. Ze hebben workshops, lessen en trainingen ontwikkeld én gegeven, geholpen bij het organiseren van (online) studiekeuze-event en vele nieuwe ideeën ingebracht. Zonder stagiairs is ons team niet compleet!

 

 

Afstuderen? Ook dat is mogelijk!

Vorig schooljaar heeft Manouk haar afstudeeropdracht bij ons gedaan. Voor het project Welcome To Your Future heeft zij een bordspel ontwikkeld om statushouders inzicht te geven in hoe zij aan een baan of opleiding in Nederland komen. Ondanks dat Manouk uit een andere studierichting is gekomen dan aansluit bij ons werkveld, solliciteerde ze bij Young Ambition omdat de jongerencoaching haar aansprak.

Manouk: “Ik zocht naar een afstudeerplek waar ik een maatschappelijke bijdrage kon leveren. Bij Young Ambition kreeg ik de kans om een oplossing voor een kwetsbare jongeren te bedenken!” Manouk heeft zelfstandig onderzoek gedaan naar het vraagstuk, interviews gedaan, concepten bedacht en uiteindelijk dit bord uitgewerkt. Die kunnen wij nu direct gebruiken in de praktijk!

Er komt weer iets leuks aan…

 

Ook dit jaar hebben we weer afstudeerders in ons team. Momenteel zijn Sharon en Leanne bezig met hun afstudeeropdracht voor Young Ambition. Sharon liep de eerste helft van het schooljaar stage bij ons, en rondt nu samen met haar teamgenoot de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming af. Waar de afstudeeropdracht over gaat? Dat kunnen ze al beetje verklappen!

Leanne: Young Ambition heeft de ambitie om een opleiding tot jongerencoach op te zetten en wij zijn aan het onderzoeken wat hiervoor de mogelijkheden zijn!” Stay tuned!

 

Interesse? Solliciteer nu!

Bij Young Ambition krijgen stagiairs en afstudeerders de ruimte om hun talenten, leerdoelen en ambities waar te maken. We vormen samen een enthousiast en hecht team, waarin iedereen veel verantwoordelijkheid krijgt en serieus wordt genomen.

Lijkt het jou ook super leuk om stage te lopen of een (afstudeer)opdracht bij ons te doen? Kijk dan eens op deze pagina! Je kan ook bellen naar ons kantoor (06-28804621) of een mail sturen naar sanne@youngambition.nl, om ons meer te vertellen over je motivatie en CV. Wie weet zien we je binnenkort terug in het team!