Stagiaire(s) gezocht!

Young Ambition biedt trajecten aan waarin jongeren (vmbo/mbo) kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze in de toekomst graag willen. We helpen hen met het ontdekken van hun passies en dromen. Daarnaast gaan we met ze op zoek naar een geschikte opleiding en/of baan. Young Ambition werkt veel met kwetsbare jongeren. We werken zowel in groepsverband (op vmbo & mbo scholen) als individueel.

Young Ambition is 9 jaar geleden opgericht en we blijven volop in ontwikkeling. We hebben heel veel ideeën om jongeren op een vernieuwende manier te begeleiden! Om dit te kunnen doen zijn wij op zoek naar:

De allerleukste stagiaire(s)  M/V

Let op: Voor het schooljaar 2022-2023 zijn we weer voorzien van enorm leuke nieuwe stagiaires! Wil je graag bij ons stage lopen? Voor het schooljaar 2023-2024 kan je weer solliciteren. 

Wat ga je doen?
Wat je gaat doen, hangt af van wat jij wilt leren en wat je al kunt. Je kunt denken aan:
– het ontwikkelen en geven van workshops, lessen en trainingen;
– het organiseren van events op scholen;
– het coachen van jongeren binnen onze individuele trajecten (studie- en beroepskeuze);
– andere werkzaamheden zoals het opbouwen van een netwerk, het schrijven van nieuwsberichten, het ontwikkelen van projecten, communicatieplannen schrijven & uitvoeren, etc.

We zullen de opdracht(en) die je krijgt afstemmen op je opleiding en je leerdoelen & ambities.

Je profiel
Je bent niet bang om initiatief te nemen en je bent enthousiast over het werken met jongeren. Je bent flexibel en het lijkt je leuk om binnen een ondernemende organisatie aan de slag te gaan. We hebben plek voor studenten van de studies Social Work, Communicatie & Eventmanagement.

Wij bieden
Een dynamische stageplek, in een enthousiast team, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en je serieus wordt genomen. We bieden gerichte begeleiding met een persoonlijke insteek zodat je veel aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken. We werken vanuit Utrecht.

Interesse?
Bel gerust eens naar ons kantoor (06-28804621) en vraag onze huidige stagiaires naar hun ervaringen bij ons.
Wil je solliciteren? Stuur dan een mail naar sanne@youngambition.nl en vertel ons meer over je motivatie en voeg je CV toe. We laten binnen een week weten of we verder met je in gesprek willen.