Yes, we zijn weer begonnen! Nieuwe kansen en nieuwe mensen

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, hoog tijd om de nieuwe teamleden weer een warm welkom te heetten! Ieder seizoen beginnen we hiervoor met een startdag. Een dag vol informatie over Young Ambition, elkaar en het team leren kennen, het talentenspel spelen en een wisselende creatieve opdracht.

Vandaag hebben we kennisgemaakt met onze nieuwe stagiaires Kimberly & Renalyn en onze nieuwe eventmanager Pauline!

‘Het was stiekem toch een beetje spannend, zo’n 1e dag met nieuwe mensen en een nieuwe werkplek. Gelukkig was deze spanning na binnenkomst direct weg. We hebben kennis gemaakt met Young Ambition, de collega’s en elkaar. Creativiteit stond hierin  centraal, we hebben ons voorgesteld aan de hand van boeken, drumsticks en sleutelhangers. Direct een leuke uitdaging!

Tijdens deze dag hebben wij ook, jullie vast niet onbekend, het talentenspel gespeeld. We moeten natuurlijk wel weten hoe het spel werkt!

In de middag hebben we geluncht en kregen we een creatieve opdracht. We moesten een manier bedenken om overzicht te creëren voor The Talent Factory door middel van een creatieve planning. Want natuurlijk is plannen onze favoriete activiteit (Echt waar, Pauline vindt dit erg leuk, geen sarcasme). We begonnen meteen enthousiast met brainstormen en gingen als een speer. Binnen no-time hadden we ons plan af, nu nog het in elkaar zetten. Kunnen we meteen onze planning skills laten shinen.

We hebben super veel zin om aan de slag te gaan dit jaar en hopen jullie gauw te ontmoeten.

Groetjes,

Renalyn, Kimberly en Pauline’