TalentBuddy’s voor jou!

Vertel eens: heb je al een leuke opleiding gevonden? Hoe gaat het met het plannen van toetsen of huiswerk? Gaat alles volgens plan, of vind je het soms toch lastig om dingen op een rijtje te hebben? Dan is TalentBuddy’s echt iets voor jou!

Young Ambition is in september 2015 gestart met TalentBuddy’s. Binnen dit project kunnen jongeren op verschillende vlakken ondersteuning krijgen van een maatje. Een aantal jongeren zijn al actief aan de slag gegaan met hun buddy! Ze ondernemen samen leuke activiteiten maar ook wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van de jongere. Het project blijkt echt een toegevoegde waarde te zijn voor deze jongeren. Ze voelen zich erg gehoord en geholpen bij Young Ambition en hebben het bovendien ontzettend leuk met hun buddy!

Daarom streven wij naar meer… Wij zijn op zoek naar (v)mbo-jongeren die binnen het project passen en hulp van een buddy goed kunnen gebruiken. Eén keer per maand spreek je af om samen aan je doelen te werken en leuke activiteiten te ondernemen. Als jullie het erg gezellig hebben kun je natuurlijk ook vaker afspreken!

Ben of ken jij de jongere die we zoeken?
Zit jij op het (v)mbo en zoek je wat meer ondersteuning bij dingen zoals plannen, studeren of het vinden van een stageplek? En wil je daarnaast toffe activiteiten ondernemen met een enthousiaste buddy? Dan is dit echt iets voor jou! Wees er snel bij, want er wachten al buddy’s op jou om je verder te helpen!

Ga direct naar onze website en meld je aan! We zullen je dan zo snel mogelijk voor een kennismakingsgesprek uitnodigen. Tot snel!