Tot ziens, Ilse!

Wow! Het zit er alweer op! De afgelopen maanden heeft Ilse zich keihard ingezet voor Young Ambition.
We hebben genoten van haar enthousiasme en eerlijkheid.
Met name haar inzet voor alle workshops en trainingen zal ons bijblijven.
Nu is het tijd om afscheid te nemen. We wensen Ilse heel veel succes in haar verdere loopbaan en gaan haar missen!

Hieronder vertelt Ilse over haar ervaringen bij Young Ambition:

‘Een klein jaar geleden raakte ik via via in contact met Marieke. Een simpel berichtje via LinkedIn, of er geïnteresseerden waren voor het geven van een workshop op een vmbo-school. Helaas, ik was net wat te laat met reageren. Maar toen: de workshopleider was last minute uitgevallen, of ik ASJEBLIEFT alsnog een dagje als trainer wilde fungeren?! Hoewel ik toen ietwat overvallen was, ben ik meer dan blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Deze ‘ja’ betekende namelijk de start van een geweldige tijd bij Young Ambition. Het trainen gaf me energie en ik wilde meer, meer werken voor Young Ambition! Binnen mijn plekje bij Young Ambition ben ik op veel verschillende en verrassende locaties geweest. Maar ook naast dit trainingswerk heb ik veel interessante werkzaamheden mogen doen bij Young Ambition.

Ik kreeg de afgelopen maanden de kans te ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen, mezelf te ontwikkelen als professional en trainer, te proeven aan het wereldje van het onderwijs en het jongerenwerk en lieve en enthousiaste mensen te leren kennen. Afwachtend wat de toekomst me brengen zal, met of zonder Young Ambition, nu is het in ieder geval tijd om deze ervaringen mee te nemen in mijn verdere loopbaan. Collega’s, ontzettend bedankt voor de leuke tijd! Heel veel succes met de toekomstige werkzaamheden en we zien elkaar sowieso snel terug!’