Vacature jongerencoach

Momenteel hebben wij een mooi team aan coaches en hebben hiermee voldoende ruimte om alle jongeren te helpen. Dit betekent dat wij nu niet direct op zoek zijn naar nieuwe coaches. Je mag altijd een open sollicitatie sturen, wellicht komt er binnenkort weer ruimte voor een extra coach. Lees verder om te zien wat wij zoeken in jongerencoaches.

Over Young Ambition en onze doelgroep
Young Ambition is een kleine organisatie in Utrecht met een grote droom:
Voor alle (v)mbo-jongeren een plek waar zij de kans krijgen om succesvol te worden!
We begeleiden jongeren uit de regio Utrecht met studie- en beroepskeuze trajecten om een passende plek te vinden binnen het onderwijs of op de arbeidsmarkt. Daarbij bieden we ook nazorg waarbij we zorgen dat jongeren hun dagbesteding weten vast te houden. De jongeren waarmee wij werken zijn afkomstig van het praktijkonderwijs, vmbo en mbo en meestal tussen de 15 en 23 jaar oud.

— DE LEUKSTE JONGERENCOACH —

Jouw baan
Als jongerencoach begeleid je jongeren individueel bij het vinden van een opleiding en/of een baan. Je maakt hierbij gebruik van onze studiekeuzemethodiek. Je werkt als jongerencoach bij ons vrij zelfstandig en je krijgt de verantwoordelijkheid om je eigen trajecten succesvol af te ronden.
Afhankelijk van je talenten en ervaring is het ook mogelijk om (naast je werk als jongerencoach) ingezet te worden als trainer binnen ons groepsaanbod op scholen.
Je komt terecht in een enthousiast, jong team met een dynamische werkplek. We staan altijd open voor nieuwe input en werken ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over jou
– First things first: je vindt het super leuk om met jongeren te werken!
– Je bent open minded en geduldig en begrijpt dat er voor sommige jongeren intensieve ondersteuning nodig is voordat er concrete doelen bereikt kunnen worden;
– Je bent een aanpakker, denkt in mogelijkheden en komt je afspraken na;
– Ervaring of aantoonbare affiniteit met het werken met jongeren is een must. Je hoeft niet per se al eerder studie- en beroepskeuzetrajecten te hebben gedaan: dit kunnen wij je leren!
– Kennis van de sociale kaart en/of het onderwijssysteem is een pre;
– Je hebt een visie op het werken met jongeren vanuit een kwetsbare positie;
– Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar. Je plant je eigen afspraken in met de jongeren dus je kunt deze uren naar wens indelen.

Randvoorwaarden
– Wij bieden flexibel werk. We kunnen je nu geen vaste uren garanderen, maar de ervaring leert dat hoe meer trajecten je oppakt, hoe sneller je uren uitgebreid worden. Sommige medewerkers combineren dit werk met een andere baan of studie.
– Je bent minimaal een half jaar (flexibel) beschikbaar.

Vragen?
Bel gerust naar kantoor (06-28804621). Vraag naar Maaike of Sanne.

Interesse?
Stuur dan een mail naar info@youngambition.nl met jouw visie op het werken met jongeren (max. 100 woorden), een indicatie van je beschikbaarheid en je CV.