Vacature trainer

Over Young Ambition en onze doelgroep
Young Ambition is een kleine organisatie in Utrecht met een grote droom:
Alle (v)mbo-jongeren de kans om succesvol te worden!
We begeleiden jongeren uit de regio Utrecht met studie- en beroepskeuze trajecten om een passende plek te vinden binnen het onderwijs of op de arbeidsmarkt. De jongeren waarmee wij werken zijn afkomstig van het praktijkonderwijs, vmbo en mbo en meestal tussen de 16 en 23 jaar oud.

GEZOCHT: TRAINER (starter)
0-16u p.w.

Jouw baan als trainer bij Young Ambition
Vind jij jongeren en hun ontwikkeling helemaal fantastisch? Voor verschillende trainingen zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers. De ene dag sta voor een groep vmbo-leerlingen een studiekeuze les te geven, de andere dag geef je op een praktijkschool sollicitatieles en weer een andere dag lessen over plannen & organiseren op het mbo. Allemaal om (v)mbo-jongeren bewust te maken van hun eigen zelfstandigheid en te helpen bij hun (school)loopbaan!

Naast het geven van trainingen kan je bij ons, als je dat leuk vindt, ook ingezet worden voor de individuele begeleiding van jongeren.
Je komt terecht in een enthousiast, jong team met een dynamische werkplek. We staan altijd open voor nieuwe input en werken ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over jou
– First things first: je vindt het super leuk om voor de groep te staan en met jongeren te werken!
– Je bent een aanpakker die niet bang is om in het diepe gegooid te worden;
– Je denkt in mogelijkheden en komt je afspraken na;
– Je hebt ervaring in het werken met groepen, bijvoorbeeld bij een stage of een (bij)baan. Je hoeft nog niet alles te kunnen: wij kunnen je veel leren!
– 0 tot 3 jaar werkervaring. Deze vacature is ook geschikt als bijbaan naast een studie.

Randvoorwaarden
– Wij bieden flexibel werk. Je beheert je eigen agenda en daarmee de intensiviteit van werken. Je start bij ons een oproepcontract. Salaris op basis van ervaring, max. € 13 per uur bruto startsalaris. Daarnaast zijn er zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden!
– Je bent minimaal een half jaar (flexibel) beschikbaar.

Vragen?
Bel gerust naar kantoor (06-28804621) en vraag naar Annemarijn.

Interesse?
Stuur dan een mail naar annemarijn@youngambition.nl met jouw visie op het werken met jongeren (max. 100 woorden), een indicatie van je beschikbaarheid en je CV.