Veel gestelde vragen

VRAGEN VAN STUDIEKIEZERS EN OUDERS

Wat is een Young Professional?
Een Young Professional is een iemand die enthousiast is over zijn of haar  werk en jou daar graag alles over wil vertellen. We hebben Young Professionals vanuit alle hoeken. Van kapper tot ondernemer en van advocaat tot timmerman.
Alvast kennis maken met een aantal Young Professionals? Regelmatig stelt er één zich aan je voor!

Ik ben gestopt met mijn opleiding en moet nu opnieuw kiezen. Kan ik ook deelnemen?
Zeker als je al eens bent gestopt met je opleiding, is het slim om je nu dubbel zo goed te oriënteren. Het Design Your Future traject is daar zeker geschikt voor! Wij willen je graag een eerlijk en compleet beeld geven van de opleiding of het beroep waar je over twijfelt zodat je met meer zekerheid je keuze kunt maken.

In welke plaatsen werken jullie?
Momenteel werken we in de regio Utrecht/Zeist. Mocht je ergens anders in Nederland wonen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb al een maatschappelijke stage gedaan. Wat is de meerwaarde van jullie trajecten?
Bij Young Ambition word je gekoppeld aan iemand uit het werkveld dat specifiek bij jouw talenten en ambities past. Je wordt persoonlijk begeleid door een Young Professional die je veel kan vertellen over zijn of haar eigen opleiding en ervaringen. Op de werkvloer krijg je een aantal opdrachten die jou een nog beter beeld geven van de mogelijkheden. Young Ambition wil dat het meelopen je echt helpt bij het maken van keuzes voor je toekomst!

VRAGEN VAN YOUNG PROFESSIONALS

Ik ben een Young Professional maar vind coachen moeilijk. Helpen jullie mij hierbij?
Goede begeleiding voor de Young Professionals is enorm belangrijk in het hele proces. Young Ambition besteedt veel aandacht aan dit onderdeel om ervoor te zorgen dat de trajecten succesvol verlopen. Ondanks de korte duur van het traject, is het van groot belang dat er vertrouwen ontstaat tussen de jongere en de Young Professional.
Tijdens het traject houden wij veelvuldig contact met je. Daarnaast krijg je een handleiding waarin van alles te lezen valt over werken met jongeren en de begeleiding hierin.

 

Heb je een vraag die hier niet tussen staat, mail ons via info@youngambition.nl in en wij geven zo snel mogelijk antwoord.