Vraag maar raak!

Vraag maar raak!

Stel; je hebt een brandende vraag, een klein probleem of gewoon een steuntje in de rug nodig. De stap van het nemen van een coach vind je toch een beetje te groot. De stap is te eng of je vraag is niet groot genoeg, vind je zelf. Toch zou je graag even met iemand willen zitten om je verhaal kwijt te kunnen. Even in gesprek of je wel een juiste studiekeuze maakt, in de juiste richting denkt of over je zoektocht naar de droombaan die je maar niet kunt vinden. Wij hebben de oplossing; de deskundige helden van Young Ambition zijn tegenwoordig te vinden bij het buurtteam Kanaleneiland Zuid op elke maandag van 13:30 tot 17:00 uur.

Wat Young Ambition voor je kan doen tijdens deze bezoekuren
Samen met onze coach Naziha ga je in gesprek en bespreek je jouw vraag. Daarna zoeken jullie samen uit welke vervolgstappen je het beste kunt nemen om zo je doelen te bereiken. Diverse hulpmiddelen worden ingezet. Ook kun je met de coach van Young Ambition een traject volgen. Dan werk je voor een wat langere periode met de coach aan de doelen waar jij ondersteuning en hulp bij nodig hebt!

Onderwerpen waarvoor je langs kunt komen:
Een luisterend oor en advies rondom school en werk;
Een passende opleiding vinden;
Een leuke baan vinden die bij jou past;
Samen solliciteren en een mooie brief en cv maken;
Ondersteuning bij schoolproblemen, gesprekken met mentoren en schooldecanen voeren.

Zit je ergens mee, dan staan wij voor je klaar. Loop even langs de balie om een afspraak te maken. Wij willen je ten allen tijde graag helpen!

Bezoekadres
Marco Pololaan 71 (Wijkservicecentrum Zuidwest)
3526 GA Utrecht
Telefoon: (030) 7400 514
E-mail:kanaleneilandzuid@buurtteamsutrecht.nl