We hebben een match!

Hoedjes, hapjes, drankjes, connecties en matches. Dat is de jaarlijkse Beursvloer! Deze keer in De Hall in Woerden. Een mooie mogelijkheid om professionals te ontmoeten en te enthousiasmeren voor de Talent Factory.

Voordat de matchmaking begon nam de wethouder van Woerden het woord. Zij vertelde hoe blij ze ervan wordt om te zien dat de commerciële wereld met maatschappelijke initiatieven samenwerkt en elkaar versterken. Met een flinke slag op de gong opende ze officieel de beursvloer 2017!

Vanuit Young Ambition is de Beursvloer een ideale plek om (nieuwe) professionals uit de regio Woerden te ontmoeten. [Bij onze events ‘The Talent Factory’ werken we samen met professionals uit diverse werkvelden. Vmbo-leerlingen speeddaten tijdens dit event met deze professionals voor hun beroepsoriëntatie en start van studiekeuze.]

We hebben veel verschillende mensen en organisaties gesproken op de Beursvloer en uiteindelijk 4 matches gemaakt! Hier zijn we ontzettend blij mee!

Wij zoeken nog steeds professionals die iets willen vertellen over hun werk op diverse middelbare scholen in de hele regio. De eerstvolgende Talent Factory vindt plaats op 22 & 23 november in Woerden.

Mocht je je als professional willen aanmelden of meer info willen ontvangen, stuur dan een mailtje naar rients@youngambition.nl

Beursvloer Woerden 3
Beursvloer Woerden 2