Welkom, Ilse!

Een paar weken geleden mochten we bij Young Ambition een nieuw teamlid verwelkomen. ‘Hoi allemaal! Mijn naam is Ilse. Ik ben een tijdje geleden afgestudeerd op het gebied van psychologie en criminologie. Ik ben erg blij dat ik bij Young Ambition de kans krijg om mezelf te ontwikkelen. Vanaf de eerste dag ben ik door iedereen goed ontvangen, ik voel me al helemaal op mijn plek in dit gezellige team. Ik kijk erg uit naar wat er nog komen gaat!’

Welkom, Ilse! Om haar beter te leren kennen hebben we haar wat vragen gesteld.

Welk beroep wilde je gaan uitoefenen toen je klein was?
Ik had al op vroege leeftijd heel veel ideeën over de ideale droombaan. Timmervrouw, dolfijnentrainer, juf… Ja, volgens mij vond ik toen al heel veel verschillende dingen leuk. Dat is nu eigenlijk nog niet anders…

Wat is je favoriete vakantie land?
Dat vind ik een lastige… Ik heb namelijk echt een aantal landen waar ik graag nog heen wil. Ook ben ik een tijdje geleden op reis geweest naar Australië en Nieuw Zeeland. Australië was super, maar Nieuw Zeeland had dan weer een onvoorstelbaar mooie natuur. Maar als ik dan toch moet kiezen… Australië! Goed weer, fijne mensen, relaxte leefstijl. Dat voelde echt heel snel als een thuis.

Welk moment in je leven zou je nooit vergeten?
Het moment dat ik een paar maanden zou vertrekken naar Australië en Nieuw Zeeland, en dat ik bij de paspoortcontrole al in de war was over welk poortje ik moest nemen. Dat ik er op dat moment al weinig van snapte maakte me gespannen over wat me nog te wachten stond, maar tegelijkertijd moest ik wel lachen om mezelf. Ik weet nog dat ik daar stond en dat ik letterlijk dacht ‘Oké… ik ga écht een groot avontuur aan met mezelf…’.

Wie is je idool?
Idool is een sterk woord, maar ik vind Paulien Cornelisse echt geweldig. Zo heerlijk flauw. De manier waarop zij in het oneindige de meest simpele dingen kan analyseren is oprecht knap. Ook word ik blij van Omdenken, geeft je hele grappige en verfrissende inzichten.

Wat is je favoriete Disney karakter?
Aladin natuurlijk! Daar is ieder meisje toch verliefd op?

Als je een dier was, welk dier zou je dan zijn?
Ja, toch wel de quokka. Of tenminste, dat zou leuk zijn. Deze Australische trots staat namelijk bekend als meest blije diertje van de wereld!

Als je naar een onbewoond eiland zou gaan, wat zou je dan meenemen?
Ik zou mijn muziek meenemen. Ik kan erg genieten van verschillende soort muziek, het maakt me ontspannen. (Of dat na uren rewind op een onbewoond eiland ook nog het geval is, is natuurlijk de vraag…)