Welkom in ons team!

Sinds kort versterkt Caspar het team van Young Ambition. Welkom!
Caspar aan het woord: “Mijn naam is Caspar, ik ben student Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en sinds kort stagiair bij Young Ambition. Ik ben erg enthousiast over de organisatie en de leermogelijkheden. Het is een uitstekende stageplek voor ambitieuze studenten. De warme en open sfeer maakt dat ik mij hier welkom voel. Dank aan het team hier voor!”

Om Caspar wat beter te leren kennen, hebben wij hem een paar vragen gesteld.

Welk beroep wilde je gaan uitoefenen toen je klein was?
“Vroeger heb ik nooit echt geweten wat ik wilde, toentertijd had ik romantische beelden van hoe het is om de wereld over te reizen (en dit heb ik nog steeds wel een beetje), daarom was reisleider worden een van mijn dromen toen.”

Wat is favoriete vakantie land?
“Indonesië, mijn vaders kant van de familie komt daar vandaan. En tja, er is natuurlijk lekker eten, de mensen zijn zeer vriendelijk en het weer is heerlijk warm.”

Welk moment in je leven zou je nooit vergeten?
“Ik heb heel veel goede herinneringen aan de bezoeken aan mijn opa (en oma) vroeger. Hij vertelde vaak verhalen over Indonesië en af en toe zijn ervaringen van de oorlog en de jappenkampen.”

Wie is je idool?
“Ik heb eigenlijk geen idolen, voor mij zijn mensen die streven het uiterste uit zichzelf te halen waar ik het meeste respect voor heb.
Er zijn wel zangers/bands waar ik van hou, bijvoorbeeld Ray Charles, Passenger, AC/DC en Santana
Wat acteurs betreft zijn dat Robin Williams, Tom Hanks (The green mile is een van mijn favoriete films) en Jim Carrey.”

Wat is je favoriete Disney karakter?
“Donald Duck, die las ik vroeger erg vaak.”