Wij gingen op tour met het Broeckland College!

Als je dit jaar examen doet begint de tijd inmiddels al een beetje te dringen voor het kiezen van een vervolgopleiding. Zo ook voor de vmbo-examen leerlingen van het Broeckland College. Om de leerlingen een zetje in de goede richting te geven namen wij de leerlingen van het Broeckland College mee op een heuse collegetour.

Met 2 grote bussen vol leerlingen bezochten we verschillende colleges van het ROC MN. De leerlingen kregen rondleidingen en workshops en een feeling hoe de school daadwerkelijk reilt en zeilt.

Ieder college had weer iets anders: zo werden de leerlingen bij het Horeca College als echte gasten ontvangen, moesten ze bij het Automotive College een band verwisselen en bij het Tech College een puzzel maken met hout en een lamp aansluiten.

De leerlingen van het Broeckland hebben een leerzame dag gehad waarin ze een voorproefje kregen van verschillende opleidingen. En dan wordt kiezen best wel een stukje makkelijker ;-).

Bedankt Roc MN voor de fijne samenwerking! 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>